Over ons

Hallo en welkom op de website van onze lokale muziekwinkel. Zoals je waarschijnlijk al verwacht, verkopen wij duizenden cd’s met muziek erop. Uiteraard vind je de nieuwste plaatjes in onze winkel, maar wij vergeten ook de populaire hits van weleer niet. Ook voor muziek uit de jaren ’50, ’60, ’70, ’80 en 90 ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Op deze website besteden wij uiteraard aandacht aan onze lokale muziekwinkel, maar er is meer. Zo proberen wij hier ook andere lokale muziekwinkels de helpende hand te bieden. Wij hebben de laatste jaren namelijk ervaren hoe lastig het voor een muziekwinkel is om te overleven. Dit komt voornamelijk doordat de meeste mensen tegenwoordig muziek streamen via het internet. Hierdoor zijn er al de nodige lokale muziekwinkels omgevallen. Wanneer dit zo doorgaat, zijn er over een paar jaar geen muziekwinkels meer over. Dit kunnen wij niet over ons hart verkrijgen. Daarom geven wij eigenaren van lokale muziekwinkels op deze site een aantal handige tips om te adverteren. Op deze manier moeten er meer klanten naar jouw lokale muziekwinkel komen.

Tot slot vind je hier nog de nodige algemene informatie over muziek. Als muziekliefhebber vermaak jij je vast en zeker met het lezen van deze artikelen. Deze teksten zijn allemaal geschreven door medewerkers van onze lokale muziekwinkel. Kortom: mensen met een enorme passie voor en verstand van muziek.

Wij wensen je veel leesplezier en hopen dat jij er wat aan hebt!