Evenementen

Buiten het feit dat je muziek, instrumenten en apparatuur bij ons kunt kopen, laten onderhouden, repareren en schoonmaken, organiseren wij ook regelmatig evenementen. Hiermee hopen wij meer bekendheid te geven aan onze lokale muziekwinkel. De afgelopen tijd worden de evenementen steeds beter bezocht. Benieuwd wat wij voor een evenementen organiseren? Hieronder noemen we er twee.

Battle of the bands

In de omgeving van onze lokale muziekwinkel zijn talloze muzikanten. Om deze muzikanten de kans te bieden wat meer bekendheid te verwerven, organiseren wij zo af en toe het evenement Battle of the bands. Voor dit evenement kunnen eigenlijk alle lokale muzikanten zich inschrijven. Tijdens het evenement nemen zij het tegen elkaar op. De winnaar ontvangt een leuke prijs en verwerft daarnaast een stukje bekendheid. Doel van dit evenement is natuurlijk een doorbraak van de winnaar. En dit is al regelmatig gelukt!

Demo-avond in een club

Dit evenement vindt niet bij onze lokale muziekwinkel plaats, maar in een club. Hier geven wij dan een demo. Dit kan verschillende activiteiten omhelzen. Zo laten onze medewerkers bijvoorbeeld verschillende muziekinstrumenten horen aan bezoekers. Daarnaast worden ook regelmatig grote aantallen cd’s gepresenteerd. Eigenlijk is het zo gek niet te bedenken. Benieuwd naar welke demo’s onze lokale muziekwinkel allemaal aanbiedt? Neem dan gewoon contact met ons op en jij weet direct wat er mogelijk is!